• Foto1

Adri de Boer Jubileum concert

26 november 2017
15.30 uur

Troubadour Adri de Boer treed zondag 26 november om 15.30 uur op in De Buorskip in Beetsterzwaag.

In een feestelijk jubileumprogramma brengt de Liphúster troubadour Adri de Boer een overzicht van zijn oeuvre vanaf 1987, het jaar waarin hij voor het eerst met Friestalige liedjes voor het licht kwam. Zijn liedjes zijn niet meer weg te denken in het Friese muziekland en Adri is ook nog lang niet van plan te stoppen. Van de 45 jaar dat hij nu op de planken staat is twee derde daarvan als Friestalig troubadour. Aan dit concert werken een aantal mee Arvan Blok gitaar, Bernhard Holtrop bas, en Richard Veltman op drums. Deze muzikanten hebben Adri ook terzijde gestaan bij zijn laatste album ‘TIID’. Naast een overzicht van zijn oeuvre zal Adri ook nummers uit zijn nieuwe programma OER DE GRINS ten gehore brengen. Prachtige liedjes van bekende artiesten die hij volledig naar zijn hand heeft gezet.

In een ruime selectie met songs van artiesten zoals Lou Reed, The Beatles, Venice, Thé Lau, De Dijk, Dire Straits geeft de zanger uit Lippenhuizen een staalkaart van zijn eigen veelkleurige muzikale ontwikkeling. En alles vertaald in het Frysk. Natuurlijk klinken in deze voorstelling ook de songs van Adri's muzikale inspiratiebronnen zoals James Taylor, Ralph Mc Tell, John Denver, Daniel Lohues, Allison Kraus en Cornelis Vreeswijk. Laatste wapenfeit is zijn net nieuw uitgekomen singel ‘Alde dyk’ (Country Roads van John Denver.Samen met Arvan Blok en zangeres Agnes Brink presenteerden zij de singel in oktober bij het radioprogramma Noardewy live.

Het concert begint om 15.30 uur in de Buorskip. De zaaldeuren gaan open om 15.00 uur

Toegang: €10,00

 

 

(foto: Woudklank)

 • Disco

  In de Buorskip worden feesten georganiseerd voor jong en oud. Onze grote zaal biedt ruimte aan 300 personen.
 • Tsjoch

  Heerlijk toeven in de foyer van de Buorskip. Tjoch biedt ruimte aan 150 personen.
 • Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

  Lees verder

 • Het voorhuis

  Een stijlvolle vergaderruimte voor 25 personen.
 • Het biebpunt in de Buorskip is open op dinsdag en donderdag.

  Lees verder

 • Het orkest

  Iedere donderdag repeteert het Fries Symfonie Orkest bij ons in de Van Teyenszaal. Deze zaal biedt ruimte aan 100 personen.
 • Tryater

  In november speelt Tryater haar nieuwe stuk bij ons in de Buorskip.